Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/cepta-buka-gala/

Cepta buka gaļa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
buka gaļa
burkāni
garšvielas
sīpoli
ķiploki
lauru lapa
milti
saldais krējums
ķimenes
Gatavošana:
Buku sagriež strēmelītēs un uz pannas apcep (cepot pievieno garšvielas - tās, kas domātas liellopa gaļai, sīpolus, ķiplokus), tad liek katliņā karstā ūdenī, var pievienot laurlapu un sautē apmēram 2 stundas.
Sagriež strēmelītēs burkānus un pievieno mērcei, burkāns gaļu padara mīkstāku. Kad burkāni un gaļa gatavi, var pievienot miltus, saldo krējumu, mazliet ķimenes.
Iesūtījis:
Danito

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS