Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/cepta-merkazina-vai-plavas-kikuts/

Cepta mērkaziņa vai pļavas ķikuts

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 putns
50 g speķa vai 20 g sviesta
sāls
Gatavošana:
Nenoplūkātam putnam izņem iekšas, iekšu ieberž ar sāli, ieliek speķa gabaliņu vai sviestu. Atvērumu aizbāz ar zāles vai salmu saišķi. Putnu pārziež ar biezu kārtu mālu un liek ugunskura oglēs, tā, lai ogles apņem putnu no visām pusēm. Kad māls sāk plaisāt gaļa gatava. Izņem no ugunskura, mālus uzmanīgi noņem, kopā ar spalvām. Putnu uzdur uz iesma un nedaudz apcep.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS