Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/pile-malos/

Pīle mālos

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 pīle
sāls
māli
Gatavošana:
Pīlei izņem iekšas, bet nenoplūkā, labi izmazgā. Iekšu izberž ar sāli. Pīli pārziež ar pabiezu kārtu mālu. Ugunskura karstās oglēs ierušina pīli, tā, lai ogles apņem no visām pusēm pīli. Cep 1 – 2 stundas (atkarīgs no pīles lieluma). Izņem no oglēm un māla kārtu pārsit. Spalvām jāpaliek pie māla.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

-Sievuks-:
05.01.10 15:13:22

Gribēju jautāt vai tā ir pārbaudīta recepte? Vai tās spalvas tiešām palie mālos?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS