Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/piparotais-zakis/

Piparotais zaķis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(6 personām)
1 kg zaķa gaļas
2 sīpoli
1/2 gl sausā sarkanvīna
6 balto piparu graudiņi
3 ēd.k. eļļas
šķipsniņa sāls, melno piparu
1 tējk. asās paprikas
1 ēd.k. milti
Gatavošana:
No gaļas izņem kaulus, sacērt un divas stundas vāra uz lēnas uguns. Gaļu labi nomazgā aukstā ūdenī, sagriež 4 cm lielos gabalos, apkaisa ar sāli, pipariem un aso apriku. Sīpolus sakapā. Gaļu kārtīgi apcep sakarsētā eļļā, pievieno sīpolus, pipargraudus un pusglāzi izkāsta kaulu buljona. Sautē uz lēnas uguns aptuveni 40 minūtes, pamazām pielejot vīnu. Dažas minūtes pirms sautēšanas beigām pievieno ūdenī izšķīdinātus miltus.
Pasniedz ar grillētiem tomātiem un kartupeļu biezeni.
Iesūtījis:
kristii

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS