Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/putna-cepetis/

Putna cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 putns
malti melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Nenoplūkātam putnam izņem iekšas. Ieberž ar sāli un pipariem no iekšas un no ārienes. Putnu ietin dadža lapās vai marlē, pārziež ar māliem. Liek ugunskurā ar nelielām liesmām. Pēc 1 – 1,5 stundām putnu ierušina oglēs un cep vēl 1 stundu. Mālu uzmanīgi noņem ar visām spalvām.
Tā var pagatavot jebkuru putnu. Var pildīt ar speķi un ar ķiplokiem.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS