Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/sauteta-stirnas-gala-garsvielu-merce/

Sautēta stirnas gaļa garšvielu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg stirnas gaļas
5 sīpoli
5 tomāti
1 daiviņa ķiploka
2 lauru lapas
4 melnie pipari
pētersīļu lapas
2 glāzes sarkanvīna
sāls un pipari pēc garšas
ēdamkarote miltu
1/ glāze augu eļļas
Gatavošana:
Katlā ieliek smalki sagrieztus sīpolus, tomātus un ķiploku. Garšvielas un pētersi|u lapiņas ievīsta tīrā linu audekla lupatiņā. Visu aplej ar vīnu un uzvāra. Gaļu sagriež gabaliņos (apmēram 5 cm), apsāla, apkaisa ar pipariem un miltiem, un ātri apgrauzdē karstā eļļā. Pēc tam ieliek iepriekš sagatavotajā mērce un uz lēnas uguns sautē, kamēr gaļa mīksta. Pirms pasniegšanas galdā garšvielu vīstoklīti izņem.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

LIENE:
23.10.09 20:48:51

Sanāca labs, pievienoju vēl mazliet ķimenes un aromātiskos piparus, sīpolus, pirms sautēšanas vīnā, mazliet apcepu sviestā turpat katlā.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS