Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/stirnas-cepetis-ar-kadikogam/

Stirnas cepetis ar kadiķogām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg stirnas filejas
60 g speķa
100 g sviesta (margarīna)
1 sīpols (mazs)
4 melnie pipari
2 kadiķu ogas
2 ēdamkarotes miltu,
sāls (pēc garšas)
1 citrons
2 ēdamkarotes dzērveņu ievārījuma
Gatavošana:
Gaļu atbrīvo no plēves, iespeķo un ierīvē ar kausētu sviestu (ap 50 g), ieliek dziļā pannā un tur divas dienas vēsa vietā. Pēc tam izņem, nokasa sviestu atpakaļ pannā, pievieno apaļās šķēlītēs sagrieztu sīpolu, pāri palikušo speķi un apcep. Tad apsāla, pieliek piparus un kadiķa ogas, uzlej verdošu ūdeni un cepot laiku pa laikam aplaista ar pannas šķidrumu.
Kad gaļa mīksta, to izņem no pannas, pievieno miltus, uzvāra un izkāš. Cepeti sadala gabalos, aplej ar mērci, izrotā ar citrona ripiņām un dzērveņu ievārījumu.
Gatavošanas laiks:
2 dienas
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS