Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/stirnas-sasliks/

Stirnas šašliks

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
stirnas gaļa
sīpoli
smaržīgie pipari
baziliks
lauru lapas
rozmarīns
majonēze
Gatavošana:
Stirnas mīkstumus (var izmanto jebkuru, liesu gaļu) sagriež gabalos(apmēram sērkociņu kārbiņas lielumā, mazāki gabali nebūs tik sulīgi). Pievieno gredzenos sagrieztu sīpolu, garšvielas (tās var variēt pēc savas gaumes), sāli un majonēzi.
Visu labi samaisa un ieliek celofāna maisiņā, cieši aizsien un viegli noslogo. Ieliek ledusskapī vai citā vēsā vietā. Marinē 2 dienas, regulāri (divas reizes dienā) apmaisa.
Garšvielas var likt pēc patikas.
Iesūtījis:
mednieks
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

ledy ga+ga:
12.03.11 17:09:42

Receptes ielicējam laikam uzvārds Caune no Jelgavas novada?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS