Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/varits-fazans/

Vārīts fazāns

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 fazāns
3 l ūdens
1 sīpols
2 pētersīļa saknes
1 liels burkāns
zaļumi
sāls
Mērcei:
40 g sviesta vai tauku
1 ĒK miltu
2 ĒK saldā krējuma
Gatavošana:
Fazānu noplūkā, izņem iekšas, izmazgā un sagriež porciju gabalos. Vāra uz mazas uguns gatavu (jaunu fazānu 1-1,5 stundas, vecu – 3 stundām). Sāli, sīpolus, burkānus un pētersīļa sakni pievieno ~ 30 minūtes pirms gatavības beigām (var likt veselus vai sagrieztus). Gatavo gaļu liek traukā, pārlej buljonu un pārkaisa zaļumus. Pasniedz ar mērci.
Mērce: miltus apcep sviestā, pievieno 0,57 glāzes buljona, pagaršo un pievieno garšvielas un sāli. Pievieno saldo krējumu, uzvāra.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS