Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/zaka-cepetis-ii/

Zaķa cepetis II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 zaķis
100 g speķa
sāls
Gatavošana:
Zaķi nodīrā, izņem iekšas un patur jebkurā marinādē 24 stundas (marinādes: ūdens ar etiķi; ūdens ar vīnu; sūkalās; kefīrā ...).
Zaķi no marinādes nomazgā, apsāla, pilda ar speķa gabaliņiem, uzdur uz iesma un cep. Cep uz nokaitētām oglēm, laiku pa laikam apgriež un pārziež ar taukiem vai sulu, kuru savāc cepšanās laikā.
Gatavu zaķi pasniedz ar pārlietu sulu (kuru savāc cepšanās laikā).
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS