Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/meza-dzivnieki/zaka-kidas/

Zaķa ķidas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 gr zaķa ķidu,
20 gr dūmota speķa,
25 gr sīpolu,
15 gr tomātu biezeņa,
5 gr kviešu miltu,
25 gr skāba krējuma,
sāls,
malti melnie pipari,
paegļu (kadiķu) ogas.
Gatavošana:
Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep. Tad pievieno sagrieztas zaķa ķidas (kakls, plecs, ribas, aknas, sirds) un apcep, pārlej nedaudz karstu ūdeni, pieliek tomātu biezeni, sāli, piparus, lauru lapas, paegļu ogas un sautē. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu. Lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS