Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/aknu-eskalopi-ar-baziliku-un-tomatiem/

Aknu eskalopi ar baziliku un tomātiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
6 aknu eskalopi (ap. 150 gr),
2 olas (sakultas),
100 gr sviesta,
3 ēdamkarotes sviaga bazilika (sasmalcināts),
2 ēdamkarotes olīveļļas,
6 tomāti ( bez mizas un sēklām, sakapāti, iemaisīti olīveļļā).
Gatavošana:
Eskalopa gabaliņus sagriež, izklapē ar gaļas āmurīti, kā karbonādes, apviļā olā, apvārta rīvmaizē. Pannā uzkarsē sviestu. Eskalopus apcep, līdz zeltaini (abas puses). Nosausina papīra dvielī. Bļodā sajauc tomātus ar baziliku un olīveļļu. Eskalopus pasniedz ar pārlietiem tomātiem.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS