Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/aknu-veltnisi-pilditi-ar-aboliem/

Aknu veltnīši pildīti ar āboliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 gr liellopu aknu
2 āboli (antonovka)
2 glāzes skāba krējuma
2 ēdamkarotes sviesta
1 ēdamkarote kviešu miltu
sāls
Gatavošana:
Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs un apcep. Aknas sadala šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, vienā aknu maliņā liek apceptas ābolu daiviņas, saveļ veltnī, nosien ar diegu, apviļā miltos un apcep sviestā. Pēc tam noņem diegus, liek katlā, pārlej ar krējumu un sautē 5 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS