Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/ar-senem-pilditas-kotletes/

Ar sēnēm pildītas kotletes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400g jaunlopu un cūkas gaļas,
1 šķēle baltmaizes,
2 ĒK piena,
1 sīpols,
1 ola,
sāls,
pipari,
rīvmaize,
tauki
Pildījums:
200 g sēņu,
1 sīpols,
tauki,
sāls,
pipari,
1 TK tomātu bizeņa,
1 TK rīvmaizes
Gatavošana:
Sēnes un sīpolu sasmalcina, cep taukos uz lēnas uguns 6-8 min., tad pievieno sāli, piparus, tomātu biezeni, rīvmaizi un turpina karsēt maisot. Gatavu pildījumu atdzesē.
Maltai gaļai pievieno pienā izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sīki sasmalcinātu sīpolu, olu, sāli, piparus un pagatavo kotlešu masu. Gaļas masu sadala porcijās, saplacina katru, ar tējkaroti vidū liek pildījumu, izveido kotleti, apviļā to rīvmaizē un cep sakarsētos taukos.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS