Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/bulla-pauti-krejuma-merce/

Buļļa pauti krējuma mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
buļļa pauti
etiķis
garšvielas
skābs krējums
sīpoli
Gatavošana:
pautiem noņem plēvi, sagriež gabaliņos un ~30 min ieliek etiķa marinādē (pēc garšas), tad izņem, nosusina un liek cepties, vislabāk eļļa un mazliet sviests. Pēc ~ 10 min pieliek sasmalcinātus sīpolus un cep lidz gatavībai. Beigās pieliek skābu krējumu, garšvielas un nedaudz pasautē.
Gatavošanas laiks:
marinēšanai ~ 30 min, cep ~ 10 min
Iesūtījis:
Laima

Komentāri

laura:
23.09.05 14:05:21

apetitelīgs nosaukums:)))
26098634:
31.12.06 23:31:18

izklausaas ritiigi pretiigi.
Inga:
03.10.07 17:29:31

A buļļa pauti garšīgi, ja riktīgi māk sataisīt. Ar sīpoliņu, garšvielām mmmmm. Galvenais, lai tikai veikalaa var nopirkt bez ādas, citādi baigais čakars to visu vilkt nost. Var jau arī cept ar visu ādu, bet pēc tam čakars ēdot viņu ņemt nost, jo sagrauzt viņu nav iespējams...
rihafgfdf:
11.01.08 15:43:21

pretīgi
ivetite:
21.01.10 16:08:06

cepti buļļa pauti ir ļoti garšīgi,bet lainebūtu grūtības ar ādas novilkšanu pautus vajag uz 2-3min.paturet verdošā ūdenī.
Andris:
02.06.10 17:31:13

Vai tos vēl var nopirkt kautkur?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS