Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/cepta-mele/

Cepta mēle

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1/2 kg mēles
1 sīpols
lauru lapa
5 pipargraudi
trimiāns
garšsaknes
3 ēdamkarotes miltu
1 ola
rīvmaize
sāls
malti melnie pipari
ēdamkarote sviesta
zaļumi
Gatavošana:
Nomazgātu mēli izvāra kopā ar garšsaknēm, noskalo aukstā ūdenī, novelk ādu un sagriež šķēlēs.
Šķēles apviļā miltos, apmērcē sakultā olā un panē rīvmaizē. Uzkaisa sāli un piparus. Pannā izkausē sviestu un apcep šķēles no abām pusēm kraukšķīgas. Rotā ar zaļumiem.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS