Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/ceptas-cuku-aknas/

Ceptas cūku aknas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cūku aknas
piens
rīvmaize vai milti
ola
saldais krējums
sāls
smaržīgie pipari
sīpoli
ķiploks
lauru lapa
Gatavošana:
Aknas iemērc pienā uz 20 – 30 minūtēm.
Sagriež šķēlēs un apviļā rīvmaizē vai miltos un sakultās olās ar pienu (kā karbonādi).
Cep uz pannas, tad kārto kastrolī. Pievieno smaržīgos piparus, sagrieztus sīpolus un vienu daiviņu ķiploku, lauru lapu. Pielej nedaudz ūdeni un saldo krējumu un sautē apmēram 30 - 40 minūtes.
Iesūtījis:
Xsx

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS