Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/ceptas-nieres-kiniesu-gaume/

Ceptas nieres ķīniešu gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g nieres
1/3 glāze konjaka
1 TK kukurūzas miltu
3 EK eļļas
1 EK pētersīļu
3 selerijas
lociņi
1 ķiploka daiviņa
sāls
Gatavošana:
Nieres nomērcē, pārgriež garenvirzienā, atdala taukus, izgriež urīnkanālus, izmazgā, sagriež plānās škēlītēs un apsāla.
Sagriež selerijas, lociņus un cep 5 min eļļā. Tad sabīda dārzeņus vienā malā un cep nieres, kas apviļātas kukurūzas miltos, kas sajaukti ar konjaku un saspiestu ķiploku. Nieres cep uz spēcīgas uguns un ne ilgāk kā 4 min. Pusgatavām pievieno pētersīļus. Pasniedz ar rīsiem.
Iesūtījis:
pece

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS