Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/ceptas-nieres/

Ceptas nieres

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g nieres
1 ĒK miltu
250 g selerijas
mazs sīpols
1 ĒK konjaks vai brendijs
2 daiviņas ķiploka
zaļumi - pētersīļi, dilles nedaudz
Gatavošana:
Nieres pārgriež, noņem taukus, dzīsliņas, urīnvadus un ieliek ūdenī atmirkt, regulāri mainot ūdeni 4 stundas.
Pēc tam sagriež nieres plānās strēmelītēs. Tikpat plāni sagriež sīpolus un seleriju. Apcep eļļā ~3-4 minūtes.
Tikmēr nieres apviļā miltos, uz pannas pabīda malā sīpolu un seleriju, uzlejam konjaku un sasmalcinātu ķiploku. Lai niere būtu mīkstas, tās jācep īsu brīdi uz lielas uguns, ne vairāk kā 4 minūtes. Kādas 2 minūtes pirms beigām pievieno sasmalcinātus pētersīļus un dilles.
Pasniedz ar rīsiem.
Iesūtījis:
Eduards

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS