Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/jahnija-ar-nierem/

"Jahņija" ar nierēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
0,5kg nieru,
100g cūku tauku,
3-4 sīpoli,
1 tējkarote sarkano piparu,
1 ēdamkarote tomātu biezeņa vai 3-4 svaigi tomāti,
glāze ūdens,
glāze vīna.
Gatavošana:
Notīrītas, nomazgātas liellopu nieres apsāla, apcep taukos un sautē nelielā ūdens daudzumā. Atsevišķi apcep 3-4 vidēja lieluma sīpolus, pievieno sarkanos piparus un tomātu biezeni vai svaigus sagrieztus tomātus. Visu atšķaida ar ūdens un vīna maisījumu. Nieres pārlej ar sagatavoto mērci, pēc garšas pievieno piparus, ķiplokus, 1-2 lauru lapas un uz lēnas uguns vāra gatavu.
Pasniedz ar svaigu kāpostu vai svaigu tomātu salātiem.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS