Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/liellopa-sirds/

Liellopa sirds

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 g liellopu sirds,
25 g speķa,
15 g tauku vai eļļas,
15 g sīpolu,
10 g burkānu,
15 g tomātu pastas,
5 g kviešu miltu,
25 g skāba krējuma,
garšvielas.
Gatavošana:
Sirdi sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1—1,5 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas taukos/eļļā apcep. Tad pārliek sautējamā katlā, pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu, pievieno tomātu pastu un uz mazas liesmas sautē. Kad sirds gandrīz mīksta, pieliek apceptas sasmalcinātus burkānus, sīpolus, ar aukstu ūdeni sajauktus miltus, skābu krējumu un sautē gatavu.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS