Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/plausas-ar-darzeniem/

Plaušas ar dārzeņiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500-600 g vārītu plaušu
3 ĒK taukvielu
100 g lociņu vai puravu
1 pētersīļa sakne
4-5 burkāni
500g kartupeļu
5-6 ĒK zaļo zirnīšu
4 tomāti vai tomātu pasta
sāls
malti melnie pipari
garšvielas
Gatavošana:
Gatavo podiņā. Vārītas plaušas sagriež stienīšos vai kubiņos, viegli apcep, pārkaisa ar sāli un pipariem. Pielej nedaudz ūdens vai novārījuma, pievieno tomātus un sautē. Dārzeņus sagriež kubiņos, apcep un sautē. Kartupeļus novāra atsevišķi. Gatavus dārzeņus un kartupeļus liek mērcē, pievieno konservētus zaļos zirnīšus un sautē 10 minūtes. Gatavo ēdienu pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtījis:
Lora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS