Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/sautetas-cuku-nieres/

Sautētas cūku nieres

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cūkas nieres
sīpols
ķiploku daiviņas
melnie ipari
sāls
lauru lapas
skābs krējums
milti
Gatavošana:
Pārgriež cūku nierītes, izņem visu lieko, noskalo aukstā ūdenī un uz kādām 30 minūtēm ieliek pavājā etiķūdenī. Smaciņas vairs nav. Sagriežu nierītes gabaliņos, lieku iekšā šmorkatlā, apleju ar drusku ūdens un šmorēju. Pilieku klāt sīki sagrieztu sīpolu, drusku sasmalcinātus ķiplokus, melnos pipargraudiņus, sāli, lauru lapu. Kad nierītes nāk mīkstas, pielieku klāt skābo krējumu un maķenīt augstā ūdenī iejauktus miltus iebiezināšanai. Un viss. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS