Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/tela-nieres-vina-merce/

Teļa nieres vīna mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g teļa nieres
sviests
sāls
garšvielas
1 sīpols
30 g balts, pussalds vīns
Gatavošana:
Nierēm apgriež taukus, atstājot 1/2 cm biezu kārtu, apsāla, pārkaisa piparus un sviestā apcep, pēc tam liek katliņā, pārlej ar brūno mērci un sautē.
Kad nieres jau pusgatavas, sviestā sacep smalki sagrieztus sīpolus, pārlej pusi no vīna, uzvāra un pievieno nierēm. Pārējo vīnu pielej pirms pasniegšanas.
Kā piedevas var pasniegt kartupeļus-vārītus, ceptus, biezeni.
Iesūtījis:
Ama.nda

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS