Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/varita-liellopa-mele/

Vārīta liellopa mēle

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
liellopa mēle
burkāni
sīpoli
pētersīļi
ķiploki
garšvielas pēc vēlēšanās
Gatavošana:
Mēli nomazgā, liek vārīties uz 2 stundām, tad novelk nost ādu, liek atpakaļ vārīt tālāk, tikai tagad pievieno sagrieztus burkānus, sīpolus, pievieno garšvielas. Vāra vēl stundu, ja nav mīksta – vairāk. Pakāpeniski pievieno iztvaikojušo ūdeni.
Mēli sagriež šķēlēs un turpina sautēt dārzeņu maisījumā. Beigās pievieno pētersīļus un ķiplokus.
Iesūtījis:
Bum – bum

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS