Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/nieres-plausas-sirds-miklas-malta-gala/varitas-desinascisinisardeles/

Vārītas desiņas/cīsiņi/sardeles

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100 g cīsiņu vai sardeļu
Gatavošana:
Cīsiņus vai sardeles liek verdošā ūdenī, kam pievienots sāls un vāra uz lēnas uguns. Cīsiņus vāra 5 minūtes, sardeles 8—10 minūtes. Ja cīsiņi ir celofāna apvalkā, to atdala pirms vārīšanas. Vārītus cīsiņus (sardeles) liek traukā, pārlej ar ūdeni, kurā desiņas vārītas, lai neapžūtu, un pasniedz, var arī nelikt ūdenī.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

ciisinju nezinaataajs:
17.05.09 18:18:23

paldies, nodereeja recepte!
smieklins!:
10.06.09 14:06:51

esmu dusmiga uz cisinu razotajiem,ka uz iepakojuma nav rakstits cik ilgi tie tur ir javara :@ :D
paldies! ;)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS