Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/alus-versis/

Alus vērsis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg labas vērša gaļas
3/4 ēdamkarotes miltu
sāls
80 gr tauku
1/4 litra vārīta ūdens
1/4-1/2 litra alus
1 kg šķēlēs sagrieztu kartupeļu
Gatavošana:
Šķēlēs sagrieztā gaļa jāapsāla, jāapcep taukos brūna, jāsutina ūdenī un alū mīksta. Kad gaļa mīksta, tā jāizņem no mērces un jāpārliek apceptām kartupeļu šķēlītēm. Novārījumu tumē ar miltiem.
Gatavošanas laiks:
120 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

liga:
15.05.06 09:10:18

mmmm:garsigi

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS