Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/galas-rullisi-ar-rupjmaizes-pildijumu/

Gaļas rullīši ar rupjmaizes pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
liellopa vai teļa gaļas fileja
rupjmaize
sīpols
ķiploki
kūpināts speķis vai cauraudzītis
garšvielas
sāls
Gatavošana:
Gaļas rullīši, kur ietin iekš izklapētas gaļas (labāk liellopa vai teļa) sagrieztu rupjmaizi mazos gabaliņos, sīpolus, ķiplokus, kūpinātu speķi vai cauraudzīti, garšvielas. Rullīšus nosien ar diegu, liek apceties.
Rullīšus sakrauj sautējamā traukā vai lielā pannā, kas nu kuram ērtāk, piegriež kādus 2 sīpolus, pieber garšvielas uzlej ūdeni un sautē. Sautē diezgan ilgi ~ 2,5 stundas. Sīpoli forši izšķīdīs, būs garša, nebūs masa, ja vajag - atjauno mazliet ūdeni.
Beigās noņem diegus, saliek atpakaļ katlā, jo tagad jau vairs vaļā netīsies. Nu un tagad pēc savas gaumes - var pieliet tai mērcei saldo krējumu, var soju, worčesteru, nu tur kā tik grib.
Tie rullīši būs ar to izšķīdušo rupjmaizi iekšā un tā rupjmaizes garša, jau pa kaut kādām sparaudziņām, skaidrs, ka tai mērcē ar ir. Nu tas tāds kolosāls ēdiens pie vārītiem kartupeļiem, un mazliet šmorētiem (ne skābiem baigi) kāpostiem.
Iesūtījis:
bum-bum

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS