Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/pildita-tela-kruts/

Pildīta teļa krūts

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
200 g teļa krūts
garšvielas
Pildījumam:
50 g maltas gaļas
10 g baltmaizes
25 g sīpols
5 g sviests
sāls
Gatavošana:
Teļa krūts gabalam atdala ribas un no biezākām vietām atgriež apmēram 50 g gaļas. Gaļu, ja nav malta) gaļas mašīnā izmaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu. Samaltai gaļai pievieno sāli, ūdeni vai buljonu un masu samīca, lai tā būtu vijīga.
Teļa krūts gabalu ieberzē ar sāli, uzliek gaļas masu, satin. Malas aizšuj ar baltu diegu. Liek uz cepešpannas sakarsētos taukos, apcep, pievieno ūdeni vai buljonu, piparus, lauru lapas un cepšanu turpina vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un apgrozot. Izceptai teļa krūtij izvelk diegus.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS