Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/sauteta-tela-gala/

Sautēta teļa gaļa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(1 porcijai)
150 g teļa gaļas
25 g burkāni
sīpoli
sāls
garšvielas
Gatavošana:
Teļa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli; saliec vai satin. Izveidotos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, sāli un sautē, līdz gatavi.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS