Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/spekots-tela-cepetis/

Speķots teļa cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg teļa gaļas mīkstums
150 g dūmots speķis
3 daiviņas ķiploka
250 g baltvīns
sāl
pipari
eļļa
Gatavošana:
Gaļas gabalā sadur speķa strēmeles un ķiploku gabaliņus. Apcep eļļā no visām pusēm. Uzkaisa sāli, piparus, pārlej ar vīnu un sautē, līdz šķidrums iztvaiko. Uz mazas uguns cep pannā ar vāku vēl 30 minūtes, līdz gaļa mīksta.
Cepšanas šķidrumam pielej pienu, uztumē ar miltiem. Gaļu pasniedz sagrieztu šķēlēs.
Gatavošanas laiks:
90 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS