Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/tela-cepetis/

Teļa cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
200 g teļa gaļas
5 g sīpoli
5 g skābs krējums
garšvielas
Gatavošana:
I. Teļa cisku ieberzē ar sāli, pipariem, liek cepešpannā sakarsētos taukos ar ārējo ciskas pusi uz augšu un apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej buljonu, pieliek sīpolus, lauru lapas un cepšanu turpina vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un apgrozot. Lai cepetis būtu sulīgāks, garšīgāks, tad to cepšanas laikā īsi pirms gatavības pārziež vairākas reizes ar skābu krējumu.
II. Teļa ciskas gabalam izgriež kaulu, galu viegli izdauza, pārkaisa sāli, piparus, satin veltnī, nosien ar aukliņu, liek cepešpannā sakarsētos taukos un cep.
Iesūtījis:
otrie ēdieni, gaļas ēdieni

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS