Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/tela-galas-eskalopi-ar-citronu/

Teļa gaļas eskalopi ar citronu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g mazu plāni sagrieztas teļa gaļas šķēles
125 g liellopa buljons
1 citrona sula
1 ĒK smalki sakapātu pētersīļu
sāls
malti melnie pipari
Panēšanai:
milti
Cepšanai:
olīveļļa un sviests (2:3)
Gatavošana:
Gaļai atdala cīpslas, taukus un šķēles viegli ar āmuriņu izdauza un apvārta miltos.
Lielā pannā sakarsē olīvelļu un sviestu. No abām pusēm apcep gaļas škēles, uzkaisa sāli un piparus. Pielej buljonu un turpina sautēt. Pēc 12 minūtēm, kad gaļa gatava, noņem no plīts un pārlej ar citrona sulu. Pārkaisa ar pētersīļiem un pasniedz karstus.
Iesūtījis:
sonicfox
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

sonicfox:
01.07.09 23:36:51

aizmirsu piebilst, ka uz pannas jāapcep arī kāds saišķītis burkānu un pēc tam jāsautē kopā ar gaļu. kā arī beigās jāapslaka ar citronu un jāpārkaisa ar pētersīļiem. tad būs garšīgāk.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS