Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/tela-galas-ragu-ii/

Teļa gaļas ragū II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
150 g teļa gaļas
25 g sīpolu
15 g tomātu pastas
5 g miltu
15 g skābs krējums
sāls
pipari
lauru lapas
Gatavošana:
Teļa gaļu (krūts, muguras vai pleca gabals) sadala porciju gabalos ar kaulu (izņemot stobra kaulus) un sakarsētos taukos apcep. Liek traukā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus, garšvielas, tomātu pastu un sautē.
Pievieno aukstā ūdenī izjauktus kviešu miltus un sautē, līdz gatavs, pieliek skābu krējumu.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS