Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/tela-galas-ragu/

Teļa gaļas ragū

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150—200 g teļa gaļas (ciskas, pleca vai krūts gabals),
10 g tauku,
15 g sīpolu,
10 g burkānu,
sāls,
pipari,
lauru lapas,
5 g kviešu miltu,
25 g skāba krējuma,
zaļumi,
garšvielas pēc izvēles.
Gatavošana:
Gaļu sagriež gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep. Pēc tam liek katlā, pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus un sautē. Kad gaļa gandrīz mīksta, pieliek atšķaidītus ar ūdeni miltus, krējumu, sāli, piparus, lauru lapas, garšvielas un sautē, kamēr gaļa mīksta. Teļa gaļas sautējums ir vēl garšīgāks, ja sautējot pievieno kaltētas vai svaigas baravikas. Pasniedzot ragū, to pārkaisa ar zaļumiem.
Tāpat sautē cūkas un jēra gaļu, tikai cūkas gaļai neliek klāt skābu krējumu, bet jēra gaļai pievieno aso tomātu mērci.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS