Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/tela-galas-sautejums-ar-kaperiem/

Teļa gaļas sautējums ar kaperiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1/2 kg teļa gaļas
2 ēdamkarotes kaperu
1 neliels sīpols
saldais vai skābais krējums
eļļa cepšanai
garšsaknes
pipari
1 ēdamkarote miltu
Gatavošana:
Gaļai noņem plēves, iegriež ar nazi, griezuma vietās ieliek kaperus, apsāla un apcep. Tad liek traukā un sautē kopā ar apceptiem sīpoliem, garšsaknēm un pipariem. Kad gaļa gatava, to izņem no trauka un sagriež porciju gabalos. Ar miltiem iebiezinātā mērcē liek atlikušos kaperus, pievieno krējumu un uzvāra.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS