Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/tela-galas-sautejums/

Teļa gaļas sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g seleriju kātu
2 burkāni
2 tomāti
2 timiāna zariņi
3 ķiploka daiviņas
500 g teļa gaļas
80 g sviesta
1 ēdamk.miltu
1/4 l gaļas buljona
nedaudz baltvīna
2 laurlapas
sāls
pipari
Gatavošana:
Selerijas notīra, sagriež prāvos gabalos. Burkānus notīra, sagriež garenos salmiņos. Tomātus pārgriež uz pusēm, izgriež serdītes. Timiānu nomazgā, rūpīgi nosusina. Ķiplokus nomizo.
Teļa gaļu sagriež prāvos gabaliņos. Katlā sakarsē 40 g sviesta un apcep gaļas gabaliņus, izņem no katla. Sakarsē atlikušo sviestu un apcep dārzeņus, timiānu un ķiploka daiviņas. Pievieno gaļu, pārkaisa miltus, pielej buljonu un vīnu, pieliek lauru lapas. Pieber sāli, piparus un sautē līdz gaļa gatava.
Gatavošanas laiks:
80 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS