Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/tela-galas-un-burkanu-sautejums/

Teļa gaļas un burkānu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
100 g teļa gaļas
15 g sīpoli
200 g burkāni
garšvielas
zaļumi
Gatavošana:
Gaļu sagriež garenos gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep. Tad saliek traukā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un sautē. Kad gaļa brīdi sautējusies, tad pievieno garenos gabaliņos sagrieztus burkānus un sautē, līdz gaļa un burkāni mīksti. Teļa gaļas un burkānu sautējumam, ja vēlas, var pielikt zaļos zirnīšus.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS