Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/tels-jaunlops/tela-kotletes-a-la-gundel/

Teļa kotletes (a la Gundel)

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
750 g teļa gaļas
150 g šampinjonu
200 g spinātu
100 g siera
rīvmaize
sāls
Gatavošana:
Teļa gaļu sagriež šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu, izveido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep cūku taukos. Katru izklāj ar nomazgātām, noplaucētām spinātu lapām, virs tām uzliek kotletes, bet uz kotletēm - šampinjonus. Visu pārlej ar balto mērci, pārkaisa ar sarīvētu sieru un sacep.
Balto mērci gatavo šādi: sautējamā katlā izkausē 100g cūku tauku, pievieno 2 ēdamkarotes miltu, karsē, līdz milti kļūst brūngani un izdala grauzdētu riekstu smaržu. Tad, nepārtraukti maisot, pielej 2 glāzes karsta piena un visu uzvāra.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS