Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/trusis/cepeskrasni-cepts-trusis/

Cepeškrāsnī cepts trusis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
notīrīts trusis
garšvielas – sāls, pipari, ķiploki, baziliks
taukviela cepšanai
bekona šķēles – ja ir vēlēšanās
burkāni
Gatavošana:
Trusi sadala gabalos, saliek uz cepešpannas, uzkaisa garšvielas, apslacina ar eļļu vai pievieno citu taukvielu. Ja ir vēlēšanās, katru gabaliņu var ietīt plānā bekona šķēlē. Starp truša gabaliem var likt un cept burkānus lielos gabalos vai veselus.
Uzlej nedaudz ūdens. Liek cepties cepeškrāsnī!
Kad gabaliņi brūni, apgriež uz otru pusi un cep gatavu.
Iesūtījis:
Pirtnieks

Komentāri

zuliks:
28.07.11 20:09:31

to ko vajag tas nav ,bet to ko nevaig tas ir!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS