Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/trusis/sautets-trusis-ar-saldo-krejumu-un-vinu/

Sautēts trusis ar saldo krējumu un vīnu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
trusis
sāls
malti melnie pipari
krustnagliņa
lauru lapas
garšvielu maisījums
burkāns
sīpols
saldais krējums
baltvīns
ūdens
Gatavošana:
Trusi sagriež gabalos, saliek sautejamā katlā, apkaisa ar sāli, pipariem, vienu krustnagliņu, lauru lapas, mazliet garšvielu maisījumu, burkānus, sīpolus. Vēl pielej saldo krējumu un baltvīnu ar ūdeni, tā, lai viss zem šķidruma sanāk. Trusi sautē 2 stundas.
* vīrs un bērns ēda. Vīrs secināja, ka garšojot pēc vistas, ne kā no bērnības palikusi atmiņā specifiskā truša garša. Nez, vai tas ir kompliments, ka man izdevās nogalināt īpašo garšu, bet smaržoja labi un sauss nebija.
Iesūtījis:
Alija

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS