Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/trusis/trusa-burkanu-sautejums/

Truša - burkānu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
trusis
garšvielas
ķiploks
burkāni
sīpoli
koriandrs
Gatavošana:
Apcep truša gabalus, kurus iepriekš marinē garšvielās un ķiplokos. Apcepto gaļu liek katlā, kurā ir daudz sarīvētu burkānu un sasmalcinātu sīpolu. Pielej ūdeni un sautē vismaz 2 stundas (kamēr mīksts), pievieno garšvielu un nedaudz koriandru.
Iesūtījis:
pupu miza

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS