Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/trusis/trusis-apelsina-sula/

Trusis apelsīna sulā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
½ trusis
1 – 1 ½ l apelsīnu sula (der paku sula)
burkāni
Gatavošana:
Trusi sagriež gabaliņos, apsāla, appiparo un apcep katliņā. Pievieno nomizotus un nesagrieztus burkānu, pielej apelsīnu sulu tā, lai nosedz. Vāra līdz sula palikusi uz pusi mazāk un gaļa mīksta.
* sulu neatšķaida. Vakar pat uztaisīju no Cido apelsīnu sulas. Man jau liekas, ka nemaz tik salds nav, drīzāk jau tāds saldskābs.
Bez pipariem, sāls un burkāniem neko nelieku klāt, vēl esmu likusi puravus (tos gan beigās izvelku ārā), bet nejūtu, ka tas būtu kaut kā ietekmējis garšu.
Iesūtījis:
Noela

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS