Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/trusis/trusis-ar-plumem-un-sampinoniem/

Trusis ar plūmēm un šampinoniem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
trusis
4 saldie sīpoli
žāvēta krūtiņa
malti melnie pipari
baltvīns
10 žāvētas plūmes bez kauliņiem
lauru lapas
timiāna zariņš
pētersīļu kāti
buljons vai ūdens
šampinjoni
olīveļļa vai sviests
sāls
saldais krējums
Gatavošana:
Truša gabaliņus apcep kopā ar žāvētas krūtiņas gabaliņiem un saldajiem sīpoliem. Uzber maltos melnos piparus. Pārlej ar baltvīnu. Ļauj tam uzvārīties. Pievieno plūmes , lauru lapas, timiāna zariņu, pētersīļu kātus.
Pārlej ar buljonu vai ūdeni tā, lai nosedz gabaliņus. Uzliek vāku un sautē ~ 1 stundu.
Apcep sviestā vai olīveļļā šampinonus, pievieno sāli un liek katlā. Pēc 15 minūtēm pievieno saldo krējumu, uzvāra, noņem no uguns un izņem garšvielas.
* truša gaļu pirms cepšanas var ieziest ar sinepēm.
Iesūtījis:
pusens

Komentāri

romija:
04.08.09 22:39:11

Ļoti garšigi!!! Esmu gatavojusi atkārtoti. Mani viesi sajūsmā. Paldies!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS