Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/trusis/trusis-garsvielas-un-merce/

Trusis garšvielās un mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
trusis
sāls
malti melnie pipari
baziliks
ķiploks
Gatavošana:
Trusi sagriež gabaliņos, saliek cieši vienu pie otra uz cepešpannas, apkaisa ar sāli, maltiem pipariem, baziliku un citas garšvielas pēc garšas. Pārkaisa nelielos gabaliņos sagrieztu ķiploku. Uzlej uz pannas nedaudz ūdens, ja trusis bez treknuma, vajag arī nedaudz treknumu, ja pašam tauciņi iekšā-izmanto tos sīki sagrieztus. Liek cepeškrāsnī un cep. Kad jau labi sačurkstējis un brūns apcepies, izņem pannu un visus gabaliņus apgriež otrādi, lai apcepas otra puse arī. Ja ūdens izsusē, jāpapildina. Laiku pa laikam vajag palaistīt ar šo cepamo sulu. Kad gaļa gatava, cepamā buljonā taisa mērci.
Iesūtījis:
Pirtnieks

Komentāri

Laila:
28.12.08 10:17:07

Varbūt Jums ir zināms kā pagatavojama trušu aknu pastēte?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS