Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/trusis/trusis-krejuma-merce-ar-miltiem/

Trusis krējuma mērcē ar miltiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
trusis
garšvielas
sāls
milti
skābs krējums
Gatavošana:
Truša gabaliņus sākotnēji apcep zeltaini brūnus, tad liek "pīlē", pielej klāt nedaudz ūdens, pēc garšas un savas patikas piemet klāt garšvielas, sāli...visu to saturu liek cepeškrāsnī (var arī vienkārši uz plīts), ļauj šmorēties. Pēc nepieciešamības pielej vēl klāt ūdeni. Trusis kā jau ikviens cits zvērulis ir gatavs tad, kad gaļa nāk nost no kauliem trusis salīdzinoši ātrā laikā ir gatavs.
Kag gatavs, ūdens daudzumu, kas trauka apkšā var iebiezināt ar miltiem, kas sajaukti ar skābo krējumu. Tādā veidā iegūst arī mērci. Kā piedevas - vārīti kartupeļi, griķi, nu pēc gaumes, kas nu kuram labāk garšo.
Iesūtījis:
saulīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS