Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/cannellone-ar-jelu-maltas-galas-un-paprikas-pildijumu/

Cannellone ar jēlu maltās gaļas un paprikas pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
canellone
maltā gaļa
garšvielas
siers
paprika
Bešamela mērce
tomāti vai kečups
Gatavošana:
Nevārītās caurulītēs pildu iekšā jēlu malto gaļu (ar garšvielām, var kā kotlešu gaļu), pāris gabaliņus siera, dažus gabaliņus papriku. Galus aiztaisa ciet ar sieru. Cepamā traukā ielej dažas ēdamkarotes Bešamela mērci (vispār var arī iztikt bez, tad drusku ieeļļo) un liek pildītos kaneloni, bišķīt uzlej ūdeni (lai mitrums ir, bet vispār no gaļas arī var būt pietiekami slapjšs - jāskatās). Virsū liek šķēlēs sagrieztus tomātus vai kečupu, beigās (kad drusku pasautējies) pa virsu šķēlēs liek sagrieztu vai sarīvētu sieru. Jāskatās, lai tomāti un siers nosegtu visus kaneloni, citādi tie makaroni sanāk cieti.
* varot likt arī vairākās kārtās kaneloni, bet neesmu mēģinājusi.
Iesūtījis:
ExBandita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS