Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/cannelloni-ar-apceptu-maltas-galas-pildijumu/

Cannelloni ar apceptu maltās gaļas pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
maltā gaļa
sīpoli
paprika
siers
majonēze
Gatavošana:
Novāru Canneloni, lai ir tā, kā ne līdz galam izvārījušies, bet pusgatavi, tad vieglāk iepildīt malto gaļu, kas jau iepriekš uz pannas sacepta ar sīpoliem, papriku u.t.t.
Jau gatavu malto gaļu sapilda makaronos, klāj uz pannas, ber pāri riktīgi daudz rīvētu sieru, drusku majonēzi. Liek pannai vāku virsū un kādas 10 minūtes pasutina, lai makaroni paliek mīkstāki.
Iesūtījis:
Kristiana28

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS