Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/kanelloni-ar-lasa-pildijumu/

Kanelloni ar laša pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
12 kanneloni vai lazaņas plāksnītes
ūdens
sāls
Pildījumam:
150 g saldētu spinātu
200 g auksti kūpināta laša
80 -120 g rīvēta, stipra siera
1 ola
1/4 TK maltu melno piparu
Mērcei:
4 ĒK kviešu miltu
600 g piena
1 ĒK margarīna vai sviesta
sāls
malti baltie pipari
Cepšanai:
80 g rīvēta siera
Gatavošana:
Sāk ar pildījumu. Spinātus caurdurī atkausē un rupīgi notecina. Samaisa ar sīki sasmalcinātu lasi, sieru, olu un pipariem.
Gatavo mērci. Miltus iemaisa nelielā piena daudzumā. Atlikušo pienu uzvāra un, visu laiku maisot, iebiezina ar miltu maisījumu. Mērci dažas minūtes vāra. Pievieno taukvielas, sāli, piparus.
Kannelonus vai lazaņas plāksnītes vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Ātri noskalo aukstā ūdenī. Pildījumu liek ar karoti kannelonos vai uzziež uz lazaņas plāksnītēm. Plāksnītes saritina. Kannelonus vai lazaņas veltnīšus ar savienojuma vietu uz leju liek nedaudz ieziestā cepamā traukā. Uzlej mērci un uzkaisa sieru.
Cep krāsnī 225*C ~ 20 minūtes.
Iesūtījis:
Krizdole

Komentāri

viki:
05.07.07 22:20:05

ļoti garšīgi sanaca :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS