Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/makaronu-edieni/lazanja-ar-papriku/

Lazanja ar papriku

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
visparastākās lazanjas plāksne
maltā gaļa
tomāti
sīpoli
paprika
siers( parasti holandes vai krievijas)
vistas buljona kubiks
pipari, uc. garšvielas
piens
Gatavošana:
Tātad sāku ar to, ka apcepu malto gaļu - klāt lieku sagrieztus sīpolus-(parasti divas lielas sīpolgalvas), tad kādas 3 sagrieztas paprikas un 3 lielus sagrieztus tomātus un garšvielas, kā arī sāli- to visu kopā apcep kamēr paprika ir mīksta- un cep protams eļļā- ja lielas, ka pie pannas pielīp , tad pieleju nedaudz ūdeni- rezultātā iegūstam malto gaļu paprikas, tomātu mērcē.
Tālāk ņemu trauku, kur to visu savienot ar makaroniem- es dažreiz ņemu visparastāko pannu- ieeļļoju un pirmo lieku makaronu plāksnes- tad pa virsu iepriekš pagatavoto gaļu ar dārzeņiem- ne jau visu, bet tā lai nosedz plāksnes, nedaudz sarīvētā siera, tad atkal makaronus un tā kamēr gaļa ar dārzeņiem beidzamajā kārtā tiek pārsegta ar makaronu plāksnēm- pa virsu uzberu atlikušo sieru un pārleju visu ar pienu ,kurā izšķīdināts vistas buljona kubiņš (es parasti lietoju Maggi zelta papīrīšos).
Un tā tiek likts vai nu cepeškrāsnī vai arī vienkārši uz uguns ,kad uzvārās nogriežu mazāku uguni, un sutinās kamēr makaroni mīksti - kopumā parasti makaroni paliek mīksti pēc aptuveni 30 min- kopējais laiks, ko man aizņem pagatavot šo ēdienu ir ap stundu.
Gatavošanas laiks:
~ 1 stundu
Iesūtījis:
Aiza

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS